skip to Main Content

Food design

Naast onze reportages in delicious.magazine, het Weekend van de Rollende keukens en ons eigen merk, werkt Mister Kitchen als creatief-culinair bureau voor een beperkt aantal klanten. Meestal voor voedingsmerken of retailers die hulp of inspiratie nodig hebben bij productontwikkeling, food design of communicatie. Maar ook voor bedrijven die niet primair producten máken, maar wel een voedingsvraagstuk hebben. Door het aannemen van zulke uitdagingen, geloven wij met betere recepten en slimme ideeën ons eten te verbeteren.

Werkwijze

fooddesign-werkwijze

Mister Kitchen’s definitie van food design is als volgt:

‘Food design is de creativiteit die wordt ingezet om voeding te innoveren.’

Dit doen we in opdracht voor een select aantal klanten. Vaak voor voedselmerken of retailers die hulp, inspiratie of innovatie nodig hebben binnen hun productontwikkeling. Naast deze partijen, helpen we ook bedrijven die niet primair producten máken, maar wel een voedingsvraagstuk hebben. Door mee te werken aan zulke uitdagingen, geloven wij er heilig in dat we met onze culinaire creativiteit eetbelevingen en eten an sich verbeteren. Noem het food aan de grond krijgen.

Cases

Instagram

follow/tag us on instagram: @misterkitchens

Meer weten over Mister Kitchen?

Wilt je meer weten over Mister Kitchen, onze food design werkwijze, onze opgeleverde cases of heb je zelf een food design uitdaging? Wij ontvangen je graag in onze creatieve keuken.

Back To Top