BETALEN

WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEERT MISTER KITCHEN’S?

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Om te betalen in de webshop van MisterKitchen.com kun je gebruik maken van:

IDEAL

Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

CREDITCARD

Je kunt betalen met MasterCard en VISA.

PAYPAL

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem, dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

BANCONTACT / MISTER CASH (BELGIË)

Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart, die is gekoppeld aan tegoed op een Belgische bankrekening.

SOFORT

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken en is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.

WELKE VALUTA WORDEN WEERGEGEVEN OP MISTERKITCHEN.COM?

De gebruikte valuta in Mister Kitchen’s webshop is de Euro.

IS HET VEILIG OM ONLINE TE KOPEN?

Om onze klanten te beschermen tegen fraude is alle privacygevoelige informatie waaronder je klantgegevens en de order-informatie versleuteld via Secure Sockets Layer technologie (SSL beveiligde verbinding). Mister Kitchen maakt voor de webshop https://misterkitchen.com/shop gebruik van een Extended Validation SSL certificaat. Tijdens de betaling vinden alle transacties beveiligd plaats via het betalingsplatform van onze betaalprovider Mollie. Er wordt geen informatie over onbeveiligde verbindingen verstuurd.

Mollie is marktleider op het gebied van betalingsverkeer en voldoet aan alle wettelijke normen en voorwaarden.

ZIJN ALLE PRIJZEN INCLUSIEF BTW?

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

MOET IK INVOERRECHTEN BETALEN?

U hoeft geen invoerrechten te betalen. Alle bestellingen worden gemaakt in en verstuurd vanuit Nederland door Mister Kitchen. Invoerrechten zijn alleen van toepassing op bestellingen die geleverd worden van buiten de EU.

RETOUREN

WAT MOET IK DOEN BIJ KLACHTEN OVER DE PRODUCTEN?

Heb je klachten over de producten of andere zaken met betrekking tot Mister Kitchen? Stuur ons dan een e-mail naar: info@misterkitchen.nl. Binnen 24 uur reageren wij op je klacht. Als we meer tijd nodig hebben, zullen we je hiervan op de hoogte stellen. We zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

WAT IS HET RETOURBELEID (HERROEPINGSRECHT) VAN MISTER KITCHEN?

Als de bestelde producten van Mister Kitchen niet aan je verwachtingen voldoen, heb je het recht om de producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De retourzending moet alle artikelen in originele staat bevatten en deze moeten ongebruikt en onbeschadigd zijn. Mister Kitchen vergoedt de kosten van de geretourneerde producten, met uitsluiting van de primaire verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Mister Kitchen gebruikt hetzelfde betaalmiddel dat door de klant wordt gebruikt voor terugbetaling, tenzij de consument instemt met een andere methode. Retouradres: Centrale Groothandelsmarkt 186, 1051 LJ Amsterdam
VERZENDEN

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en afgerekend ontvang je een bevestiging van je bestelling. Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag. De meeste bestellingen worden de volgende dag bezorgd.

Het kan in een enkel geval wel eens voorkomen dat om bepaalde redenen een verzending even moet worden uitgesteld, bijvoorbeeld als een artikel onverwacht toch niet op voorraad blijkt te zijn. Uiteraard nemen we dan contact met je op.

Nadat we het pakket voor verzending hebben aangeboden ontvang je een track and trace nummer, zodat je kunt zien waar je pakket is en wanneer dit wordt afgeleverd. Let op! Mister Kitchen verstuurt geen pakketten naar postbussen.

LANDEN

Mister Kitchen verstuurt bestellingen naar onderstaande landen.

Wil je een bestelling laten versturen naar een land dat niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op.

NEDERLAND

Verzendkosten € 5,45

BELGIË

Verzendkosten € 6,98

DUITSLAND

Verzendkosten € 6,98

VERENIGD KONINKRIJK

Verzendkosten € 11,94