Tosti oude kaas

Met Mister Kitchen's V-Spread Tomaat Courgette of Chili Paprika

10 min
(5 min voorbereiding)

4 personen

Ontbijt/lunch

Tosti oude kaas

10 min
(5 min voorbereiding)

4 personen

Ontbijt/lunch

Een tosti met oude kaas maken is hartstikke simpel. Ook als je hem net even anders maakt dan normaal. Met V-Spread bijvoorbeeld. Voor dit recept raden wij, in verband met de overige smaken, de Tomaat-Courgette- of Chili-Paprika-variant aan, maar wij bepalen natuurlijk niet wat jij lekker vindt.

EEN TOSTI-IJZER, OVEN OF PAN: ‘T IS JOUW KAASTOSTI

Heb je geen tosti-ijzer of wil je juist eventjes wat anders dan dat eeuwige ijzer? Bak je tosti in een koekenpan of steek ‘m in de oven. Voor de pantosti kun je boter of olie gebruiken. Smeer de boter aan beide kanten van de tosti; zo wordt-ie lekker crunchy.

Kook je voor een grote groep? Verwarm je oven voor op 200 °C en bestrijk de buitenkanten met boter of olie. Leg de tosti’s er ongeveer 10 minuutjes in. Voilà, tijd om te genieten.

BEREIDINGSWIJZE

  1. Beleg vier sneden brood met Mister Kitchen’s V-Spread Tomaat Courgette of V-Spread Chili Paprika, zongedroogde tomaatjes en oude kaas.
  2. Bedek de belegde sneden brood met de overige sneden.
  3. Grill de tosti’s in een tosti-ijzer tot er goudbruine strepen ontstaan en de kaas gesmolten is.

Om te variëren kun je ook geroosterde paprika of verse plakjes tomaat gebruiken. Zo geef je een eigen draai aan je tosti! Je kunt er ook voor kiezen om je tosti met geitenkaas te maken! Oud of jong, jij bepaalt!

Delen

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

INGREDIËNTEN

Beleg vier sneden brood met Mister Kitchen’s V-Spread Tomaat Courgette of V-Spread Chili Paprika, zongedroogde tomaatjes en oude kaas. Bedek de belegde sneden brood met de overige sneden. Grill de tosti’s in een tosti-ijzer tot er goudbruine strepen ontstaan en de kaas gesmolten is. Om te variëren kun je ook geroosterde paprika of verse plakjes tomaat gebruiken. Zo geef je een eigen draai aan je tosti! Je kunt er ook voor kiezen om je tosti met geitenkaas te maken! Oud of jong, jij bepaalt!

8 sneden meerzaden- of meergranenbrood

50 g zongedroogde tomaatjes

4 plakken oude (of belegen) kaas

Verdere benodigdheden

Een tosti-ijzer, grillpan of oven

OOK LEKKER

Pindakaas reep met pretzels

met Mister Kitchen’s American Style Peanut Butter Crunchy

Peanut Butter & Jelly French toast

met Mister Kitchen’s American Style Peanut Butter Crunchy

Appel tarte tatin met pindakaas

met Mister Kitchen’s American Style Peanut Butter Super Creamy

Vegan Tempeh BLT-Sandwich

met Mister Kitchen’s Vegan Saus Whisky Cocktail