Klanten

Naast onze reportages in delicious.magazine, het Weekend van de Rollende keukens en ons eigen merk, werkt Mister Kitchen als creatief-culinair bureau voor een beperkt aantal klanten. Meestal voor voedingsmerken of retailers die hulp of inspiratie nodig hebben bij productontwikkeling, fooddesign of communicatie. Maar ook voor bedrijven die niet primair producten máken, maar wel een voedingsvraagstuk hebben. Door het aannemen van zulke uitdagingen, geloven wij met betere recepten en slimme ideeën ons eten te verbeteren.

ENOKI

Voor de NS creëerde Mister Kitchen in samenwerking met designbureau VBAT de nieuwe ‘fresh Asian take away’ formule ENOKI: licht Aziatisch eten voor onderweg. Hiervoor leverden wij fooddesign, receptuur, keukenplan, training, fotografie en communicatie waaronder een magazine.

Old Amsterdam’s KARAKTER

Om Old Amsterdam culinair op de kaart te zetten bedacht en produceerde Mister Kitchen het eenmalige magazine KARAKTER. Dit stoere blad vol recepten, interviews, fotografie, tools en trends, verscheen in vier Europese landen en talen.

Kijkje in de keuken? Volg @misterkitchens

Contact

Mister Kitchen
Cultuurpark Westergasfabriek
Pazzanistraat 35
1014 DB Amsterdam
+31 653410022