Ja, onze V-Spreads zijn zo gezond dat je het bijna niet gelooft. Bij Mister Kitchen waren we altijd al fan van groentespread en sandwichspread. Groente op je brood, hoe gezond wil je het hebben? Helaas bevatten de bekende groentespreads altijd bakken aan olie of mayonaise. Dus wij dachten: dit kan veel en veel beter. En lekkerder. And then it happened!

We doken de keuken in en probeerden een alternatief voor de aanwezige oliën en vetten te bedenken. En dat is gelukt. Wij maken onze groentespreads daarom op basis van smeuïge peulvruchten in plaats van die oliën en vetten. Hoe we dat deden? We zijn te werk gegaan zoals dat bij hummus gebeurt: we creëerden een zalvende materie op basis van witte bonen die de vette mayonaise vervangt. We hebben eigenlijk de standaard groentespread en sandwichspread verbeterd. En hoe!

Mister Kitchen’s V-Spread bestaat voor meer dan 65% uit groente en peulvruchten, wat ze geschikt maakt voor iedere gezonde lifestyle. Dus wil je gezonder eten of juist afvallen en ben je op zoek naar een traktatie voor je smaakpapillen? Probeer onze V-Spreads. (We staan niet voor niets in de lijst bij Weight Watchers en andere diëten!)

Voor iedere culinaire keuken is er een optie: