Ja, onze Falafelburgers (voorheen de V-burgers) zijn hartstikke gezond en volledig vegan. Ze worden letterlijk in een Belgische cuisine gemaakt, from scratch. Ze bestaan bijna volledig uit groenten, zaden en peulvruchten en zijn waardige vleesvervangers. Het zijn dan ook geen nabootsers van vlees.

De filosofie achter onze Falafelburgers is als volgt: we kwamen hartstikke veel nabootsers van vlees tegen. Dit vonden wij vaker wel dan niet een smakeloze bende, dus wilden we afstappen van die nabootsers. Wij zetten dus volledig in op vleesvervangers, met alle goede voedingsstoffen die je ook in vlees vindt, maar dan met de herkenbare (biologische) ingrediënten. Je mist het vlees dus niet, maar hebt ook niet het idee dat je aparte nepdieren zit te eten. Go vegetarische burgers!

Combineer je de Mister Kitchen’s Falafelburger met een salade, dan heb je al een heerlijk lichte maaltijd. Dit is omdat de Falafelburger veel eiwitten en voedingsvezels bevat. En weet je wat er nou lekker is in die salade? Mister Kitchen’s V-Spread!