Waar kan je Mister Kitchen’s Veggie Spread kopen?

Je vindt onze producten, dus ook onze Veggie Spread, bij Albert Heijn (pindakaas, Veggie Spread, pizzabodems en pizzasauzen) zowel in de fysieke winkel als in de Albert Heijn webshop, bij Jumbo (pindakaas en hazelnootpasta’s), bij Spar (pindakaas en v-spread), bij PicNic (pindakaas, Veggie Spread, pizzabodems en pizzasauzen) en bij DekaMarkt (pindakaas, Veggie Spread, pizzabodem en pizzasauzen). Daarnaast hebben wij een eigen webshop

Is Mister Kitchen’s V-Spread ook geschikt voor baby’s?

Of groentespreads het beste zijn voor baby’s, dat durven we niet te zeggen. Bij Mister Kitchen zullen we dan ook nooit op een potje zetten dat onze sandwichspreads babyvoeding zijn. We ontvangen wel vaak foto’s en berichten van blije moeders en lachende kinderen die net een potje hebben verorberd. En dat is voor ons voldoende. Meer dan voldoende zelfs.

Zitten er veel eiwitten in Mister Kitchen’s V-Spread?

Er zitten relatief veel eiwitten in de Mister Kitchen’s V-Spreads, maar er is er eentje die eruit springt. Vooral ten opzichte van andere merken en soorten groentespreads. Zo zitten er per 100 gram gemiddeld zo’n 2,8 tot 3,2 gram eiwitten in groentespreads, zo ook in onze smaken.

Mister Kitchen’s V-Spread ingrediënten

Jij wilt natuurlijk weten wat wij allemaal in onze vegan groentespread stoppen. Eén ding weet je in ieder geval zeker: het is hartstikke gezond (en lekker). Hieronder lees je welke geweldige groenten we in iedere V-Spread verwerken

Wat zijn de voedingswaarden van pindakaas?

De voedingswaarden van pindakaas verschillen natuurlijk per pindakaasmerk of -soort. Gelukkig maar, want anders zou ‘t ook zo saai zijn. Hieronder vertellen we wat de voedingswaarde van al onze soorten pindakaas zijn. Zo zie jij in één oogopslag wat je eet en weet je precies welke pindakaas het gezondst is en welke bijvoorbeeld het best zijn voor je spieropbouw.

Rabarcello mogelijkheden

De Rabarcello van Mister Kitchen is met hartstikke veel te combineren. Maar jij wilt natuurlijk weten wat het allerlekkerst is, want je gaat je Rabarcello niet serveren met een middelmatig gerecht of een karige cocktail.

Wanneer is Rabarcello te krijgen?

Omdat Hollandse rabarber een seizoensgebonden product is, maken wij eens per jaar een mooie batch van dit rode goud. De Rabarcello van Mister Kitchen wordt eenmaal per jaar, rond het rabarberseizoen en het weekend van de Rollende Keukens, gemaakt. De Rabarcello is in te slaan op de Rollende Keukens, maar alles wat er overblijft gaat naar een select aantal slijterijen en horeca-partijen.

Bevat de Rabarcello alcohol?

De Rabarcello van Mister Kitchen bevat, net als zijn lichtzure broertje Limoncello, alcohol. Wel een stuk minder hoor − Limoncello bevat rond de 30 procent alcohol. Onze Rabarcello heeft een alcoholpercentage van 18 procent. Wij gebruiken alcohol in onze Rabarcello omdat de alcohol zorgt dat de subtiele smaak van rabarber (zoet, zuur en bitter) een beetje wegtrekt.